boots are made for walking..

Jag har beställt nya pjux! kul!
399kr på nelly.com

cats in the cradle


hope and despair

usch idag är jag labil - jag somnade as sent (eller tidigt?) drömde om alla jobbigheter i mitt liv... har grinat en skvätt så nu har jag sån där jobbig huvvevärk - hatar när det händer, precis som det inte räcker med att va ledsen!
ojj va deppigt allt blev nu - men så farligt är det inte - jag är okej! :) nu ska jag ta en snus och kolla på big bang theory, sen är jag on top igen!! joo dessutom kanske Jeppe vill åka till blomsterlandet i eftermidda - åhhh massa blommor. LYCKA!

bazinga!

jag är beroende av The big bang theory.. och eftersom det inte har kommit ut nya avsnitt så gör jag det ända rätta för att bota min abstinens... jag börjar om .. så nu; The big bang theory säsong 1 episod 1. LYCKA



With great power, comes great responsibility


happiness is a state of mind

hej! sorry för dålig uppdatering, men jag har inte haft lust av lite olika andledningar! men nu är jag nästan me i matchen igen. jag försöker iallafall. Solen skiner och fullkommligt bombar oss med D-vitamin. LYCKA!! och jag ska snart bege mig till jobbet för ett 3-timmarspass.. ska bli riktigt kul :D Som ni märker så känner jag mig faktiskt lite halv lycklig idag och det känns gott.. det är inte en känsla som jag är bortskämd med precis.. iallafall inte under denna tiden på året.. och med detta så menar jag inte att jag inte är lycklig med min sambo.. för det är jag.. men jag ar svårt för den mörka tiden på året.. jag kanske är en D-vitamin adict .. who knows? känns faktiskt helt möjligt!
Sen är det lite tjabbel på tråden med vissa grejjer, men min underbara mamma ska ringa lite samtal imorgon och försöka lösa det för mig & jesper.. hon är bäst! så håll tummarna för oss!

no time to bleed

morrn morrn. nu ska jag alldeles snart bege mig ner på stan och möta Jess ♥ vi ska hem till Ida ♥ och dricka kaffe och titta på hennes nya lägenhet.. och hund! Bosse! haha! Det var himlans längesen vi tre satt ner och drack kaffe och bara snacka skit så det lär dra ut på tiden.. förr hade vi ju den här ritualen varje dag! Det ska iallafall bli aaas myyys ♥
måste nog faktiskt pysa nu.. chip & hej.

my treat!

hallå igen. nu körs dom sista tvättarna :) sen när det är klart så ska jag peta på mig lite smink och bege mig ut till torpet.. tycker verkligen att jag förtjänar att shoppa idag! men jag köper nog bara loss det som är på jobbet och så kör jag resten imorgon - för jag och jess ska ända till torp imorrn! åhh löningstid är verkligen höjdpunkten på månaden.. bara få shoppa loss lite.. framförallt under denna tiden på året, när allt bara är kallt, grått och trist.. shopping terapi är den bästa terapin. neeeeej nu ska jag glo på tv tills tvätten är klar.
so long. chip & hej

best friends are like..

imorrn ska jag & jess hälsa på bajsIda i hennes nya lägenhet och det ska bli förjävla kul. ville bara säga det.. chip & hej.

cash will flow.

Idag är jag ledig! missförstå mig rätt, jag älskar att jobba men just idag är det gott att vara ledig.. behöver komma ikapp lite här hemma också.. med tvätten framförallt. Sen ska jag naturligtvis till jobbet en sväng sen iallafall, tänkte handla lite.. garderoben ekar skrämmande tom.. för att jobba i klädaffär och shoppa mycket så har jag jävligt lite att ha på mig..... kanske i försig beror på mig och min "I´m only gonna wear it once" - filosofi...(?!)
Sen behöver jag faktiskt lite shopping-terapi.. min brännskadade handled håller på och läker.. vilket är positivt men det kliar så jävla mycke och nu trillar huden av och det ser ut som skit :( jag vill faktiskt ha en ny för så här kan jag ju inte kila runt.... men jag håller på och lär mig att leva med mitt kroniska oflyt & Jeppe med för den delen eftersom det är han som får assistera mig efter alla "olyckor" - köra mig till akuten, ge mig smärtlindring och nu det senaste .. tvätta håret på mig varannan dag, haha.. han är ju för söt! ni förstår kanske att med en brännskadad högerhand så är tvätta håret helt omöjligt..
yeah yeah, shit happens when you party naked. chip & hej.

make or break you

min big bang theory-abstinens är nu botad och jag mår ljusår bättre. det är en ganska tung vecka nu känner jag, tur att det är lön imorgon.. sånt kan göra ens dag, det kommer göra min dag! sen får vi inte glömma att det är handboll imorgon Sverige - Danmark, kan bli en grym match.

all of my life, where have you been?

All of my life
Where have you been
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

At every time I've always known
That you where there, upon your throne
A lonely queen without her king
I longed for you, my love forever

att jag gillar musik är kanske ingen nyhet - och vem gör inte det liksom. men för mig är personen lika viktig - om inte viktigare - en musiker måste vara intressant för att jag ens ska lyssna och förstå musiken. exempelvis så beundrar jag Marilyn Manson - för att han är jävligt speciell (av uppenbara skäl) och han är en sann konstnär. sen gillar jag Lemmy Kilmister och om man undrar varför så läs hans bok - där finns svaren - sjuukt skön snubbe! haha det rinner inte blod i hans ådror utan det är ren jack daniels ;)
Men just idag vill jag hedra Lenny Kravitz för att han är så jävla coooool, jag menar kolla på snubben... han har gett coolhet ett ansikte.. min favorit låt med Lenny som jag refererar till i början av inlägget heter all of my life och är nått ruskigt bra. Lyssna och njut.

BikBok 2011

åh idag kom det påfyllning på dessa aas snygga linnen, kommer bli perfekt till sommarn med ett par jeanssjorts bara (: dessutom kostar dem bara 149kr så jag har hängt undan en i varje färg ;P men usa flaggan är min personliga favorit (:


I´ll sleep when I´m dead

jag är lite sämst på att uppdatera men jag har varit så jävla trött det senaste - mina idiotgrannar har tydligen bestämt att jag inte ska få sova på nätterna, inatt väckte dom mig vid 03 med sina idiot gräl och höll mig vaken nån timma och sen väckte dom mig vid 9 igen... jag orkar inte.. så här håller det på natt efter natt. fan jag behöver sova. sen igår råkade jag ut för en liten olycka, i köket som vanligt... råkade hälla ut en kastrull med kokande vatten över handen och handleden och så tvingade sjukvårds-upplysningen mig att åka till akuten, vilket var tur för jag fick världens bästa förband med smärtlindring OCH DEN HJÄLPER, heeeelt underbart - det gör inte alls lika ont längre. hela den här olyckan skulle kunna undvikts om mina idiotgrannar inte var sånna idioter och jag slapp kila runt och vara så trött hela tiden!! så ja, jag skyller på mina grannar.. och sa jag att dom är idioter?

drop dead

godmorgon. jag är nått helt sjuukt trött, är ju typ bara 5 timmar sen jag somnade :( hatar att inte kunna sova.. jag vill ju sooooooova..

life is boring and so am I

hej hej. jag bloggade inte igår för jag kände inte för det. det gör jag iförsig inte nu heller men ändå. strax ska jag bege mig ut till jobbet för lunchpass och sen ska jag handla, hem och laga mat, diska, käka och sen är det handboll på tv:n Sverige - Argentina. Måste ringa mamma idag också, känns som det var evigheter sen jag pratade med henne... men först! först ska jag se klart på hem till gården - haha, fattar inte att jag kollar på det, men jag har alltid gjort det och som alla vet så är jag en rutin människa.. det ska va som det alltid har varit! sådeså!
nej nu är det tråkigt att blogga och detta inlägget blev jubeltråkigt så nu skiter jag i det här. chip & hej.

This is your life and it's ending one minute at a time

Min favorit film är Fight club. alla borde se den.


och här kommer mina favorit citat;
Tyler Durden: Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.

Tyler Durden: You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Tyler Durden: Man, I see in fight club the strongest and smartest men who've ever lived. I see all this potential, and I see squandering. God damn it, an entire generation pumping gas, waiting tables; slaves with white collars. Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need. We're the middle children of history, man. No purpose or place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a spiritual war... our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.

Tyler Durden: People do it everyday, they talk to themselves... they see themselves as they'd like to be, they don't have the courage you have, to just run with it.



would you by soap from this man?


give me.


no use

idag är jag värdelös, har spenderat min tid på soffan och det tänker jag fortsätta göra! för ibland är det så jävla gott att inte göra nått. dessutom var jag & jesper så himla duktiga igår, verkligen stooorstädade här hemma så man skulle kunna säga att jag ligger här och beundrar vårt verk - då låter det iallafall som att jag gör något.
nää nu ska jag mig en snus och fortsätta vara värdelös. chip & hej (:

I get by with a little help from my friends

ikväll kommer våra goda vänner jessica & patrik hit ♥ ska bli underbart kul, spela spel & dricka vin. jessica är den där vännen som jag inte pratar med varje dag men alltid när det verkligen behövs, den vännen som alltid finns där när det räknas. hon är den där vännen jag skulle donera en njure till in a heartbeat. en vän som man inte har ens hjärta är inte en vän.
a good friend will bail you out of jail - a best friend will sit beside you and say; damn that was fun..

nu spelas Lenny Kravitz på spotify och då tänker jag sitta här och bara njuta en stund så chip & hej!

In this river all shall fade to black

vem är jag? jag tycker om banden black label society, metallica, döskallar, tatueringar, jack daniels. jag önskar ibland att jag föddes som en riktig rockgud en Zakk Wylde eller James Hetfield. Jag tycker att Marilyn Manson är en konstnär och älskar hans råhet. men jag är inte cool, jag är inte en rockgud, jag är ingen James. Jag är en Pernilla som har rosa gardiner, läser cosmo och alltid dricker mitt kaffe i min favvo mugg som det står "idag mår jag bra" på.

summertime

underbar klänning från Bik Bok som kommer in nångång - kanske samtidigt som solen, förhoppningsvis. men eftersom det är omöjligt att välja vilken färg man ska köra på så tänkte iallafall jag köra på båda!! it´s a win win (:

I see the light

nu går det utför, strax är det vår och så fort det har blivit vår så är sommarn inte lång bort, nääästan så man kan ta på den.. men den som längtar på nått gott väntar alltid för länge (?) always.. nä men seriöst, nu är det jäävligt mörkt hela tiden och man tappar all energi .. och hår (?) jävla konstigt det där. skulle kanske kunna se det lite som att jag är en blomma som vissnar utan solljus - eller kanske inte.
kort och gott; ge mig sol och värme



blood is thicker than water

jisses vad jag tycker om min familj, dem är bäst på alla vis ♥ jag skulle inte klara mig en sekund i livet utan dem ♥

truth


are we living or are we dying?

godmorgon! eller god förmiddag.
solen skiner och då även jag, tror jag. känner att det kan bli en bra dag idag - den har potential att bli bra iallafall och det är ju alltid nått! idag ska jag försöka, verkligen försöka att ha det bra, inte tänka dumt - bara vara jag, i en så bra version som möjligt. jag ska vara glad, njuta av att varje dag är ett steg närmare en ljusare årstid - en varmare årstid. och om livet vänder - så lovar jag mig själv att jag ska få titta på så många avsnitt jag vill av the big bang theory ikväll, för det är världens bästa serie, och den får mig att må bra även om livet inte är så jävla häftigt... (jag kollar inte alls på the big bang theory varje kväll, haha) nej nu kör vi. chip & hej.

the most beautiful things in the world are like whispers


I wanna sleep forever, or do I?

jävlar va trött jag är idag, ögonen går i kors, nästan. kan iochförsig bero på att jag drömde jäärnet med mardrömmar inatt.. trodde att den svackan var över för ett tag nu men ickesanicke - the nightmare has just begun... Jag har insett att jag är en sån där periodare, fast det är inte alkohol som är boven i dramat utan det är jag, jag och mina dumma mardrömmar..orkar inte. Varför kan man inte bara få sova ifred?

drugs it is

onsdag- eller? känner inte att jag hänger med i veckodagarna! Strax ska jag bege mig iväg och lämna in bilen och sen ska jag till jobbet (: känner mig lyckligt lottad som alltid ser framemot att dra till jobbet! men först måste jag ha mitt kaffe, utan kaffe i blodet vet jag knappt vad jag heter.. så därför kanske jag ska dra till mamma & pappa redan nu? kaffet smakar ju alltid bättre när man har sällskap <3


same old same old

Jag har aldrig så mycket att göra som när jag precis har målat naglarna. vilket alltid resulterar i att jag petar i nått innan lacket har torkat. ett återkommande problem, men jag tycks ändå aldrig lära mig - betyder det att jag fortfarande kan njuta av tiden som ung & dum? 

give me.

cocoo.se

some days are just like any day

nu är frukosten intagen, känner att jag hade kunnat leva utan den - eller kanske inte ändå- frukost är den viktigaste måltiden! men jag har hamnat i en svacka där jag verkligen inte blir hungrig på morran, inte ens om jag är vaken ett par timmar innan jag äter. sånt jävla trist problem, I know, men sjukt irriterande. sen var mjölk faanskapet slut också så det blir inget kaffe för min del... så nu är det bara att invänta huvvevärken. Tuur att jag jobbar med Camilla idag, min partner i kaffeträsket - ska nog åka ut lite tidigare så vi kan dricka kaffe ihop.   myys.
Hoppas också att vi har fått in massa våårnytt :) . eller inte - nån har ju länsat mitt konto. eller så var det jag? nevermind, tomt är det iallefall..

time flies?


BikBok 2011


not everything is what it seems, darling

det är en ny dag idag, inte en bra dag, men en ny dag. den är inte på nått sätt dålig men inte heller bra. Jag känner mig väldigt grå, orkeslös och jävligt beige - allt på samma gång. men vet ni vad, det kunde ha varit jävligt mycke sämre, jag kunde som hon på oprah ha drabbats av en köttätande bakterie och tvingats amputera båda armarna och benen .. nu menar jag inte att man aldrig får gnälla eller ha en dålig dag, känna sig som världens fetaste människa (fast man innerstinne vet att det inte är särskilt illa egentligen) eller bli så arg att man verkligen verkligen vill sparka någon jävligt hårt på smalbenet - för inget av det här gör oss till dåliga människor - det gör oss enbart till människor. men när man ser någon som har drabbats av något så hemskt men ändå går upp varje morgon och försöker göra så gott det går - då får man lite perspektiv på sin egen situation. Man kanske egentligen borde ge sig själv lite mer uppskattning någon gång ibland - istället för att jämt vara så jävla otacksam.. Jag lever & mår bra, jag har en underbar familj och vänner som bryr sig.. jag har världens bästa sambo som gör så otroligt mycket för mig och alltid, alltid stöttar mig, så varför räcker inte det? Varför kan jag aldrig sluta sparka på migsjälv? varför blir man aldrig nöjd?


I was never alright


the sky was never the limit

det var det sämsta jag har varit med om. sa vi inte 100 bra ideér? INTE EN ÄNDA OCH DET TYVKER JAG ÄR SÄMST! men eftersom jag faktiskt är liteee av en stjärna på det här med presenter så har jag redan löst det alldeles själv. men tack ändå ♥ tack för att så många gjorde sig besväret att hjälpa mig.. thaaanks ♥
Jag vet inte, men risken finns att folk läser min blogg och inte förstår ironi och om så är fallet så vill jag inte att man läser min blogg utan ger sig ut i det verkliga livet istället, snappar upp ett och annat om ironi och när ni känner att ni har fått kläm på det så är ni givetvis hjärtligt välkommna tillbaka!
om en stund ska jag bege mig ut till torp igen, mitt andra hem, och det ska bli riktigt kul faktiskt och ikväll är det feest. kuul!! neej nu ska kaffet intas och sen ska jag get ready så chip & hej.

today is a good day

ny dag. nya möjligheter. Ska bli stört skönt att dra till jobbet idag :) bara få komma hemifrån och göra lite nytta, dessutom är det ju fredag och bara en sån sak gör ju livet lite lättare.. men och ja det finns såklart ett men - jag ska på 20årsfest imorgon och jag har fortfarande inte köpt present och jag har absolut ingen aning vad jag ska köpa.. har bara gått och skjutit upp det hela veckan .. tyyypiskt! Jag anser i vanliga fall att jag är lite av en stjärna på att köpa presenter men just den här gången känns det bara svårt... så om det är någon som sitter och ruvar på en kanon idé så är jag öppen för tips - bring´em on!! så ikväll när jag loggar in så vill jag ha 100 bra ideér bland kommentarerna.. men eftersom jag inte har så många läsare så betyder det att ni som faktiskt följer mitt sjuuukt intressanta liv måste komma med flera ideér, jaa kul! det kan bli ert dagens mission - typ, rädda Pernilla! haha .. nää nu spårar det så jag dyker in i badrummet och vevar på sminket istället - hörs ikväll!
chip & hej

words can be so much more than true.


things pass. and the best we can do is to let them really go away

helvete

what´s up med textfaaanskapet (?)

..

Ber om ursäkt för min överaktiva blogg, ska försöööka att inte blogga så himla mycke hela tiden - vill ju inte att nån tröttnar på mig & mitt sjuuukt intressanta liv!!
Framförallt har jag gjort masssa intressanta saker just den här veckan.. legat bombsjuk med mega feber och rörde mig inte ur fläcken på 72timmar - DE NI! don´t try this at home - man blir jävligt lätt självmordsbenägen!! sen har jag lyckats tvätta också och det i sig gör min vecka till en heelt okej vecka ändå om jag får säga det själv, och det får jag ju eftersom  det är min blogg. Men imorgon ska jag iallafall till jobbet igen.. S K Ö N T! och tur kanske annars finns det risk att jag hade hoppat från balkongen, det var nämnligen det jag hade legat och ropat om häromnatten i feberdimman - jag hade också sagt att alla som begår självmord gör det i sviterna av influensa, haha! Min källa är dessutom väldigt säker nämnligen jeppe som naturligtvis fick ta hand om mig..jag hade också ringt till mamma och storgrinat och bett henne komma..samt frågat om jag kunde få bli omyndigförklarad (?)   japp jag är en riktig mespropp när jag sjuk, det kan man inte tro... men skenet bedrar BIGTIME!

nää nu tar jag en snus och stämplar ut för idag - chip & hej

..

Höger- eller vänsterhänt: extreemt höger
Humör just nu: seg
Favoritgodis: choklad
Vad sa du senast: "ge mig datan"
Sommarplaner: Jobba & sola!!
Fisk eller badkruka: jätte badkruka
Saft eller alkohol: jag gillar inte saft.. eller joo bara fläder så om det är flädersaft eller alkohol så blire flädersaft!
Hur många kuddar sover du med: 3 tills jesper går till jobbet för då tar jag hans tre också!
Favoritväder: stråålande sol såkart!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: kudde, bikini & snus
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: inget av det. är extremt morgontrött men somnar tidigt på kvällen också.. 
Sparare eller slösare: kronisk slösare - måste vara nått medicinskt fel på mig!
Bästa film: fight club
Tror du på mirakel: ja.. eller njaa.. jag skulle ju inte satsa min högra arm på det - men det hade ju varit trevligt om det hände!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: klart!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Hyfsat
Hur många barn vill du ha när du blir stor: så många jag vågar föda! men kanske 3 - beror på hur ont det gör! haha!
Bio eller promenad: idiot fråga..
Är du kittlig: yes
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? firre
Rädd för insekter? rädd nää men dom är ju inte särskilt trevliga varelser.
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: Jag kan inte ljuga överhuvudtaget- inget pokerface what so ever!!
Det här är jag bra på: diska
Bästa bok? Konsten att vara snäll av Stefan Einhorn
Vad vill du jobba som? ingen som vet
Chips, morötter eller godis? chips
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? nää
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? jag tänker tatuera mig på handleden tror jag.. en vacker dag
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat - men det kan alltid blir renare...
Gungar du på stolen? jaa fast bara hemma hos mamma & pappa för där får jag inte göra det.. och då är det tydligen kul.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? neej gud nej!!
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? inte rädd .. men jag svimmar
Saltar du på maten? bara under tilllagning
Gillar du att sjunga? Ja. hellre än bra tyvärr
Anser du att du är stark? nej
Brukar du sola? Ja fast inte solarium för då får jag feber
åhhh vilken tråkig och meningslös lista! men nu när jag har slösat tid på att svara så måste jag ju visa den.. typiskt!

RSS 2.0