love is a fragile thing.

Jag skulle dö för ett par primeboots.. trodde aldrig att jag skulle säga så om ett plagg, men jo jag skulle dö för ett par skor.. tragic but true... so true..
GE MIG!!! Låga, höga you name it! give me .

be patient and tough; someday this pain will be useful to you

ahh SMÄRTA!  huvvevärk är sämst, verkligen sämst! och ändå lär jag mig aldrig?! När det är så sjukt varmt ute så måste jag dricka hur mycket vatten som helst för annars får jag vätskebrist som ett brev på posten.. och det fick jag idag, idag och alla andra varma dagar.. för att lära sig av sina misstag är inget jag sysslar med. Ung och dum... jag lever på det ett tag till tror jag...
Fasiken nu dör datorn vilken sekund som helst så bäst att jag snabbar på! Hejnu

the winner takes it all

Jag har precis köpt en drömfångare på tradera.. men jag var så rädd att förlora en budgivning (fast den hade inga bud) så jag tog direkt priset! .. men jag vann iallafall.. drömfångaren är MIN. Inte för att jag är en skrockfylld människa direkt.. men jag är däremot desperat! orkar inte med mer mardrömmar så om en snygg fjäderklädd fönsterdekoration kan ge mig en god nattssömn så är jag mer än nöjjd!

learn to put the past behind you

yes. inte bloggat sen mars (?) tror jag.. men vem bryr sig..egentligen? framförallt inte jag. Jag har fått gjort en hel del och fått svar på vissa frågor som jag har grubblat på.. men störst av allt, Jag vet vad jag vill bli när jag blir stor! STORT. jag är så sjuukt jävla impad av migsjälv! Sen har jag beställt, hämtat & monterat den soffan som jag bloggade om för ett tag sen.. förmodligen typ år 2010 - at the latest.. haha .. jag är ju så regelbunden med den här bloggen ;)
Sommaren har också inneburit ett par bag in boxar, grillat och förmodligen ett par tusen gram på vågen men hur viktigt är det egentligen - man ska ju överleva våra svenska vargavintrar.. det gäller att bunkra underhudsfett!!
neeeej, nu ska jag veva på en film och fortsätta mysa i vår nya soffa ♥ som jag förövrigt är lite kär i .. så kär man nu kan vara i en soffa!
Hejjnu!

RSS 2.0