.


.


I´m gonna keep doing what I do best..

Hej Hallå!
Här sitter jag i mörkret och glor och lyssnar till jeppes snarkningar - en av fördelarna med att bo i en etta med någon som går upp 05.00 på natten och därför måste go och lägga sig vid 22 ... haha! men god samarit som jag är så har jag inte på tv:n & han har inte på tv:n kl 05.00 - Tyst överenskommelse.. tur att den är tyst för hade det funnits nått att kolla på så hade jag ju naturligtvis glott på tv istället för att sitta här och glo på ingenting, hade förmodligen sparat lite pengar också eftersom jag inte hade råkat halka in på adlibris och beställt massa böcker .. böcker är min svaghet, vill ha en stoooor bokhylla full med massa bra böcker - Jag låter så jävla tråkig nu så jag fattar inte ens att jag sa det, men några dirty details ska man väl bjuda på när man bloggar antar jag..
Men yes - imorgon är det redan 22/12 - svär på att dagarna är kortare nu i december eller något för man hinner fan inte med nått, har flera julklappar kvar att fixa och lägenheten är fortfarande inte i topptrim inför jultomtens besök, men å andra sidan så blir det ju jul i vilket fall oavsett om jag är redo så det är bara till att shape up och blir klaaaar nån himla gång. Så imorgon ska allt fixas med och så har jag inte alls sagt i 3 veckor nu.........
NU: beautysleep . chip & hej

dan före dan före dan före dan före dopparedan ..?

Hej Hallå!

Jag tappade bort mig lite där i alla dan för dan före dan.. men iallefall idag är tisdag och det är så gaalet fint väder ute. LYCKA. men det ser ruskigt kallt ut.. åhneej måste bergis skrapa rutorna på bilen.... men jag tänker vara nöjd ändå :D
strax är det julafton - vilket betyder juuulklappar, tänk att man aldrig växer ifrån det .. har redan varit ute hos mamma och klämt på alla klapparna (eftersom hon har samma gömställe som hon haft i alla år) haha! SMAAART MAMMA! Men innan det får bli lov att bli just julafton så är det så himla mycke man ska hinna med - och sörja klart att jag inte hinner fixa en julgran  men jag ska ha vääärldens största och finaste gran nästa år - så jag återkommer då - bered er på stooorvärk!! ;) IALLAFALL; idag efter jobbet ska det städas och göras fint härhemma och sen har jag planerat för en glögg& filmkväll - och det blir inte vilka filmer som helst nej .... SUNES JUL & LOTTA PÅ BRÅKMAKARGATAN - deeee ni!! Jag riktigt längtar.
men som sagt. so much to do.. so little time Måste kila. chip & hej

ge mig en graaan!

Jag vill ha en julgran - nej förlåt, jag Måste ha en julgran.. det blir inte jul utan julgran. Men Jeppe säger nej :( så nu måste jag nog fixa det själv - för en dag när han kommer hem så kommer det att stå en julgran här och så är det bara... Jag Måste ha en julgran!


efter regn kommer solsken

Hej hallå!
Onsdag idag och jag är ledig så därför ska jag kila ner på stan och fika med jessica - det var alldeles för längesen!! :) änsålänge är denna onsdag en bra dag - vilket kan vända när som helst - därför ska jag verkligen försöka njuta av varje sekund, för ibland måste man uppskatta det lilla, det ger energi att orka när livet bjuder på motgångar! djupt. men sant! Jag har märkt att jag lever för framtiden, jag planerar mitt liv in i minsta detalj och när planen brister så går min värld under - detta är precis lika korkat som det låter.. för livet är ju just nu och då kanske man ska passa på att faktiskt leva.
Just nu är det mycket i mitt liv som påverkar mig, som håller mig vaken på nätterna - och så måste det vara för att livet är så - ett liv utan motgångar är inget liv men däremot måste man hitta ett sätt att hantera det på - utan att gå under.

JAG VILL DÖ!

Hej hallå!
JAG VILL DÖ!!! Jag är mensvärk i hela kroppen.. tillochmed i huvvet - huuuur kul är det! Jag orkar inte.. Har inga värktabletter hemma heller förutom diklofenak (vääärldens bästa mot all smärta) men den är stark så den måste man ta tillsammans med mat och jag är inte hungrig - tappar alltid aptiten när jag har mens .. så logiskt nog vill jag nuu!!!



Jag orkar inte me migsjälv när det är den tiden i månaden - och hur ska då jeppe orka? Jag blir verkligen heelt under isen, verkligen mår skit på alla plan - grinar konstant. Och det är samma visa varje gång - funderar på att skriva in mig på psyk varje gång tills jag inser är att det är PMS helvetet som är igång igen - INGETING FUNKAR OCH JAG ORKAR INTE!!
Nää nu ska jag peta i mig nått och äta så jag kan ta det där jävla pillret, måste ju klara att stå på bena på jobbet!

what a day!

Hej hallå!
Idag har varit en såndär konstig dag - allt jag gör tar tuuusen år, slutade jobbet vid 17 men kom därifrån 17.30 sen när jag väl skulle åka så lät bilen så jävla konstigt och HÖGT så jag skämdes och stängde av den - och sen satte jag igång den igen - samma höga ljud och aaa jag satt så ett bra tag, trodde seriöst att bilen skulle explodera! hm, ah man är logiskt när det är 10 minus och man håller på och frysa knäna av sig..... men tillslut fick jag tag på min andra bror beempa och han komfram till att det var fläkten - så jag säkert såattsäga - tuuuuur
aa och sen har dagen fortsatt i samma eeeeeviga tempo .. komhem till min sambo som jag seriöst trodde skulle börja grina när jag berätta att vindrutetorkarna inte fungera - japp dom har mee lagt av så jag fick stå ute i kylan medan min kille lekte mekaniker men jag vågade inte håna han för han har tydligen haft en ruskigt dålig dag - typ som mig när jag har PMS så jag har verkligen fått anstränga mig att inte reta han... tråååkigt. nu har vi tillslut iallafall fått handlat, lagat mat och käkat.. ÄNTLIGEN!
nu tänker jag inte resa mig ur soffan på ett himla tag eller joo om en stund måste ju slå in julklapparna - ALLA TVÅÅÅ!! Jag är på gång - nu är det bara resterande 100000000st kvar!

die motherfucker die!

klockan är 07.40 och jag vill dö... har aldrig varit en morgonmänniska och lär inte bli det heller..
denna bilden fick jag av jeppe igår - hans utsikt på jobbet.. kul för han - jätte kul!

ärlighet varar längst

Hej Hallå!
Jag är nu hemkommen från Stockholm - eller aa jag kom ju hem i söndags men jag har haft skrivkramp - eller nää det kan jag inte skylla på - jag har helt enkelt inte haft lust! Iallefall, Stockholm var suuuper, vi va på musikalen Sugar i hetaste laget och jag skratta så mycket så jag har fått nya magmuskler som jag inte visste fanns! snyggt! Sen i lördags pulsade vi runt i på stan och kolla läget - jag köpte en aaas cool lampa, och två söta kökshanddukar - fan va old school jag låter. jag shoppar kökshanddukar när jag åker till sthlm liksom -måste ge mega utslag på vuxenpoängen!! Allt har varit suuuper men sen måste jag ju berätta att vi träffade MARIA MOTAZAMI i hotellbaren!!! - det var bara vi kvar för dom hade typ stängt och så helt plötsligt uppenbarar sig Maria & Kamran - så sjuuukt otippat! Hon var kanon trevlig & rar.
Idag stod Maria Montazami för dagens asgarv ..som vanligt!!
"Hellre lite och bättre än bättre och sämre"

vem packar pappas kappsäck?

heej hallå!
Hemma från jobbet, eller home from home som millencolin hade sagt - varför sa jag så egentligen.. men yes hemma är jag iallafall och ja har fortfarande inte tagit tag i packningen -suck- varför har jag inte en slaaaav eller jag mena volontärarbetare ?!? Det är så sjuukt jobbigt att packa - för man sitter ju bara och tänker på att man måste packa upp igen sen när man kommer hem - och om det finns något som är jobbigare än att packa så är det att packa upp... .. ska se om jag inte kan fjäska med jeppe så han hjälper mig ;)
Idag har jag dessutom haft lite rehablitering mot mina tvångstankar - jag diskar för mycke, so fort jag har käkat så diskar ja det, jag diskar kanske 10ggr om dan och har jag ingen disk så tar jag ett glas vatten och dricker tre klunkar och sen diskar jag glaset! - Eller nää okej nu överdrev jag, men det är inte helt omöjligt att det snart inträffar. iallafall så har jag haft en diskfridag - eller som jag skulle vilja kalla det jeppesdiskdag! So far har det gått helt okej men nyss åt vi kvällsmat så nu kliar det i fingrarna....... men jag ska försöka vara stark!
nää chip & heej

packa pappas kappsäck?

Hej Hallå!
Kaffet är på gång - fingrarna stelfrusna - snusen på plats - snyggt!! då är allt precis som det ska va! Jag ska bege mig ut till jobbet om en stund - ska bli kul men jag har ju fortfarande inte packat inför min sthlmweekend - bussen går 07.00 till morran - Braa planering P ;) - men återigen är allt precis som vanligt! Och det ordnar sig ju, det gör det ju alltid!
NÄÄJ där pep kaffebryggarn att han va klar, snyggt så nu kaffe och så ska jag skriva en packningslista - vad gör man inte för att slippa ta tag i saker!

CHIP & HEJ

RSS 2.0