yeaaah

Idag har varit en riktigt goo dag! Mamma kikade förbi tidigare idag med lunch från laxbutiken i ljungskile! heeeeeelt underbart ;) Mammor är så himlans bra att ha!!  Och idag kom min böcker som jag hade beställt från adlibris - jag har blivit en riktig bokmal på äldre dar, haha ;P Jag hade beställt alla twilight böckerna för Moa på jobbet sa att jag måååste läsa dom - och jag, ja jag gör som jag blir tillsagd ;) och så hade jag beställt Lauren Conrads L.A Candy också.. kunde inte låta bli - tycker att hon är kanoners bra!

Så sammanfattningsvis så var idag en riktigt bra dag - nu vill jag bara gå och lägga mig och läsa mina nya böcker (vuxenpoäng!)


Måndag

Måndagar är dååliga dagar - faktiskt skit dåliga! ..och det regnar alltid, inte för att jag "vet" det men det bara måste vara så.. Idag har jag, i ett försök att göra just denna måndagen bättre än alla andra, bara varit hemma och kört keeping up the kardashians maraton! Jag fullkomligt älskar den familjen, heeelt galna! plus att dom får min egen familj att framstå som helt normal ;P  Dessutom är Kim så sjukt snygg!

Nu överväger jag skarpt att krypa till kojs och läsa min stört roliga bok :))


en vecka kvar!

Idag är det exakt en vecka kvar till löning! Tänk att man kan vara så värdelös med pengar som jag är ..behöver verkligen nya kläder.. och skor.. lite smink..  jaa det mesta faktiskt! Sen kan mitt shoppingbehov ha tilltagit med tanke på det väääärdelösa vädret, behöver sol och värme - en restresa kanske. JAA! måste ringa mamma och fråga om hon vill åka någonstans med mig - och om jag känner min mamma rätt så säger hon jaaa :) stråålande!!
Nää nu ska jag göra mig iordning för jobbet ..

So Long!

godnatt

"If people were meant to pop out of bed, we'd all sleep in toasters."

njaa

Just idag har varit en beige dag, har varit så troooligt seg! Men torsdagar har ungefär samma effekt på mig som måndagar.. konstigt! Har skarpt börjat misstänka att jag är ett måndagsexemplar.. (eller ev. torsdagsexemplar) med alla min skavanker .. alternativt så beror det på taskiga gener ;) Så hur vi än vrider och vänder på det så är det inte mitt fel! ..känns bra ändå -haha

Igår va jag & jeppe och kollade på mitt syskonbarn när han spela fotboll, det gick bra fram tills andra halvlek när det blev helt mörkt och himlen bara öppnade sig - tuuur att vi inte hade några jackor eller paraflax! -men Kevinslag vann iallafall - han är inget måndagsexemplar han inte!!

nää nu ska jag nog gå och försöka göra nån nytta istället!!

"The trouble with the rat race is that even if you win you're still a rat."

fan!

Magkatarren är tillbaka och jag vill bara lägga mig ner och gråta.. jävla skit mage!! Jag har den sämsta magen i världen.... Men nu kommer snart min snickare hem från jobbet och tar hand om mig :) Ska försöka hinna me powernap också innan jag drar till jobbet för ett kvällspass..

sooo long!

vem fixar kaffet?

"if it weren't for the coffee, I'd have no identifiable personality whatsoever."
- David Letterman

Kunde inte sagt det bättre själv.. så.. Vem fixar kaffet?

äntligen.

Nu har jag trixat med bloggen hela dagen och jag har tröttnat, bloggdesign är inte my cup of tea såattsäga! Med det sagt så har jag varit ledig idag och spenderat tiden på soffan, spanat in dammråttorna och mentalt städat hela lägenheten sjuukt bra gjort ändå! synd bara att den inte blev städad i praktiken med.. men allt har sin tid.

Nu words of wisdom från en man som har hängt med ett tag..

"That's a wonderful side effect of leather pants:
when you pee yourself in them, they're more forgiving than jeans."

- Slash

RSS 2.0