karma is only a bitch if you are.

Jag är så jävla högerhänt!! det är helt otroligt.. blev kanon sugen på att måla naglarna förut och allt gick som smort tills det var dags att fixa till högerhanden - vilket man logiskt nog måste göra med vänsterhanden ... it went downhill from here. Blev som vanligt aas fult och det spelar liksom ingen roll att jag målar naglarna typ 6ggr i veckan - det blir inte bättre och med detta vill jag säga att det här med övning ger färdighet är bullshiiit.


jag tänkte att ..ähh liksom!

Eftersom jag svek migsjälv igår med att beställa två ringar ifrån cocoo.se så tänkte jag som så att jag lika gärna kan fortsätta on my sinfull path, så jag startade dagen med att klicka hem en parfym me ♥

guess I´m not that strong

dagens inköp.
jag som inte skulle shoppa till migsjälv förens alla julklappar var klara...


Rome ne fut pas faite toute en un jour

Yeeees! FAN VA NICE! Första julklappen är fixad - brutaalt NÖJD!





tyyydligen

Jag har hört att man ska bli snäll av pepparkakor -Hur menar de då? Nu har jag ätit 4st och jag är inte ett dugg snällare.. Tycker kanske att man kunde ha varit lite tydligare med just antalet pepparkakor - räcker det att äta degen eller är det i ugnen magin sker? Kan man bli fööör snäll? - och vart går gränsen isåfall?



PS.

Förlåt om jag är pinsam nu Kevin.. men det kommer jag alltid att vara ;) haha  Det är mitt jobb som faster!!

vackraste i livet

Idag saknar jag mina älsklingar.. det vackraste i livet. Att få vara en del av era liv är det största & finaste för mig och jag älskar er mer än något annat ♥

Kevin, Frida, Tilda & Hampus



Sen ska jag se till att fixa fram bilder på Kevin & Tilda me, men dom finns på en annan dator!

ÄLSKAR ER GooooSISAR ♥

sad but true

Hej Hallå!
Det lördag men känns som typ måndag - hatar när det händer! Men ikväll blir det ändring på det - ska käka på kvarters krogen med jeppe, hans bröder och deras girls - ska bli störrt mysigt!♥ Lite lyxigt känns det - för jag hör & häpna har aldrig ätit på kvarters. Moa höll på att svimma när jag sa det! hahah..
Men jag fårstår att ni alla undrar hur det går med mitt humör - och jaaa det är faktiskt lite värre än nånsin, hela morgonen har jag grinat för lita allt möjligt - nån på tv:n sa att dom skulle gifta sig och då satte jag igång - alltså jag har inte grinat sen Mofasa dog i lejonkungen!! Något är ruskigt fel.. sen låg jag och grina för att jag är tjock - Det här är skrämmande likt PMS, vilket är omöjligt - eller jag kanske ska hämta p -pillrena och sätta mig och räkna på det - det kanske är PMS - vilket jag nästan hoppas för annars är det nog dags för mentalsjukhus och tvångströja .......
Men nej, nu ska jag jaga med mig jeppe ut på en promenad och försöka rensa skallen - och sen ta tag i dagens stooora, mega dilemma - outfit för ikväll...... Jisses vad livet är fullt av svåra beslut.
chip & hej

dan före dan

Förlåt för mitt taskiga humör det senaste - vet faktiskt inte vad det är med mig. Känner mig mest ledsen och arg - men det går över.. om inte annat så lär jag må tuuusen gånger bättre imorgon - för då ska jag & jeppe åka och på julpyntsshopping LYCKA!! Vi har nästan inget pynt alls.. så vi måste köpa allt!!! Tomtar, glitter, adventsstakar, stjärnor och jaaa allt!! Så det ska bli jätte roligt att verkligen fått städat och pyntat här hemma - jag kan behöva lite glitter och söta tomtar i min omgivning så jävla grinig som jag är nu förtiden... får inte glömma att köpa pepparkakor med!!

skräddaren har sagt nej

Jag är inte säker på att jag skulle ha gått ur sängen idag..

dålit.

Jag är på så jäääägarns dåligt humör, alltså verkligen sviiin irriterad - sitter och biter migsjälv i tungan för att inte sparka Jesper as hårt på smalbenet! och jag ska inte ens ha mens snart, jag fattar ingenting - nog med att jag är ett PMS barn men jag har det ju inte jämt.... Jag tillochmed grina när jag kom hem från jobbet för att jag snubblade över hans kläder- VEM ÄR SÅ DUM OCH LÄGGER SINA GREJJER MITT PÅ GOLVET I HALLEN?! Men han vet att dom det händer igen så har han inget PS3 längre...han vet också att jag inte kommer med tomma hot....
Om man ska flytta ihop med en kille så finns det vissa saker som man ska veta
1. Du & disken står längst ner på han prioritetlista
2. tv-spel, simpsons & dataspel står överst!
3. första gången du hittar kallingar eller strumpor på golvet -SLÄNG DOM! han kommer aldrig lära sig ta upp dom förrns den dagen han inser att inte har några!
4. Om du vill att han ska komma ihåg att köpa mjölk när han är och handlar - SKRIV DET PÅ EN LAPP - annars kommer han hem med allt utom mjölk.
5. Ta in på hotell när du har pms.
Tack! skönt att få avreagera sig lite.. gladast är nog Jespers smalben... nää nu ska jag äta chokladmuffins och hoppas att jag blir snäll igen!

FRISK!

Hej Hallå!
Idag är jag officiellt frisk :) Huuuur gott är inte det då?! Jag har ju fortfarande ont i halsen, snoooorar och hostar men jag tänkte att nääää nu får det vara nog! Så nu är jag friiiisk!! STÖRTT  GOTT! Ska jobba några timmar idag också och det ser jag fram emot, har ju inte varit utanför dörren sen i söndags!!!! Klättrar ju på väggarna.
Sen igår insåg jag att det är första advent på söndag! alltså NU på söndag - Om FYRA dagar alltså och jag har inte julpyntat, jag äger ju knappt något julpynt!!! PANIK!! Så på fredag är det dags för en julpyntsshoppingrond med jeppe och sen ska det städas som aldrig förr och pyntas och jaa... allting ska göras på fredag!!
Nää nu ska jag sätta mig och skriva en handlingslista till på fredag och dricka kaffe <3
SOO LOOONG

sinnessjukt bra live version.

Somliga är födda att sjunga...
http://www.youtube.com/watch?v=xSHpp3oFbX8&feature=related

Mästerverk!!

http://www.youtube.com/watch?v=KgRARQHTD2E&feature=related

hej mitt vinterland skjut mig!

Hej Hallå!
Jag mår förjävligt - tackar som frågar! nää men jag är lika sjuk idag som igår, men jag har inte alls lika ont i halsen längre!! Weiiii! men inget gott utan något ont -Idag har snoooret satt fart, snorar som aldrig förr - skulle tippa på att det är mina hjärnceller som flyr, för jag känner mig inte vidare vass!
Jag har aldrig varit vidare bra på att vara sjuk, min ålder reduceras med ca 15år och allt jag vill är att ha mamma här - mammor är så bra på att ta hand om en. Nu när jag är "vuxen" måste jag ju göra allt själv.. laga mat och allt trotts att jag mår piss........ Jag säger ju det, jag vill bli omyndigförklarad och bo med mammmmmaa <3

Med dom orden avslutar jag det här inlägget och bjuder på en bild direkt från sängen

veeem har gjort sönder min hals?

Jag känner mig aningen bakom flötet idag, jag har jätte ont i halsen, hostar plus meeeeeega magkatarr så jag får kväljningar hela tiden.. jävligt trist tycker jag.. men vi tar en öl & omeprazol på det så ska vi alllt se att det går fint.. en snuuuuuuuuuuus me kanske!! Ja det tar vi!
Jag ska alldeles strax bege mig iväg på förfest med Sanna & Nathalie<3 men jag ska inte me ut för jag ska jobba imorgon - vuxenpoäng - synd att min mamma inte vet vad blogg är för hade hon det så hade hon varit stolt som en nötkärna!!
Dessutom så är inte jag något direkt krogtyp - fryser alltid på krogen (framförallt på harrys så dit går jag inte) plus att jag stör mig på folk som ska jämt stå för nära - typ i baren. GIVE ME MY SPACE!!!

dagens missöde: jag tror att jag tog killparfym på mig........ - suck- varför är aldrig livet på min sida?!? Sånt jävla oflyt jämt....... lär väl halka när jag kommer ut me....
nää nu drar jag. hejnuuuu

last night the Dj saved my life

Nån granne har fest - vilket inte hade stört mig så mycket om det inte vore för den fruktansvärda musiksmaken.. Ska jag ringa störningsjouren?! ...nu känner jag att vuxenpoängen trillar in som aldrig förr ;) hade det inte varit för att jag sitter i brorsans gamla handbollsshorts så hade jag gått upp och sagt till men jag tänkte.. god granne som jag är så ska jag bespara dom den synen.. it aint pretty...

hur kommer det sig att när man blir berusad så tror man att alla i omgivningen har blivit döva? ..kanske ska gå och fråga grannen...
NU står det skönhetssömn på schemat - den tar vi! natti natti

risken finns!

Om man sitter och spelar onlinespel en fredagkväll.. är man tragisk då?

slagen hjälte!

hej hallå!
Just nu ligger jag i soffan och värmer upp för att gå och ta bort sminket för att sen krypa till kojs.. Jag är så gaalet trött för vi har haft så sjuuuuukt mycket att göra idag på jobbet och mitt uppe i allt så började kortterminalen såklart lagga.. fast det var ju inte helt oväntat direkt.. när man har som mest att göra så ska allt gå åt skogen, men det är bara att le och försöka se jävligt nöjd ut ändå! Hellre ha kaos än inget att göra.. och alla härliga kunder var så snälla och tålmodiga trotts allt - sånt gör mitt jobb lätt & roligt!

Imorgon är det freeedag och det är trevligt - freeedagsmyyysss <3

nää nu ska jag kämpa mig till badrummet - det är ju faktiskt en dag imorgon också som min mamma brukar säga ;)

Heeejnuuu!


ombytta roller?

Min torsdagmorgon började med det årliga tandläkarbesöket.. ... .. och nu har jag så Jä*#¤%&la ont i tänderna!! det är helt sjukt.. Ska det inte vara tvärt om?



Erbjudande på BikBok imorgon!

Imorgon kör vi 50% på allt på BikBok!



jag är så trött att jag inte är trött längre!

Hej.
Idag ringde klockan 05.00 - inte okej.. jag går aldrig och då menar jag aldrig upp så tidigt - men snäll som jag är så hade jag lovat min bror att köra honom till näl för att han ska operera sig... så det var bara att traska ut och skrapa rutorna........ ( jag önskar att jag hade en volontärarbetare ) Sen när jag väl skulle ge mig iväg så fick jag tre kärringstop och det lät som om nånting skrapade emot under bilen - sen insåg jag att handbromsen var dragen - suck - Jag är inte fullt så smart som jag ser ut.. Sen när jag nästan var framme så råkade jag ta fel avtagsväg så jag kunde inte förstå vart stefans hus hade tagit vägen.... och när jag tillsluuuut insåg mitt misstag och hittade rätt gata så tog jag ju fel hus............. kanske inte var min vassaste morgon i mitt liv - men klockan 05.00 så är jag inte människa!

"Without enough sleep, we all become tall two-year-olds."


Ser ni vad smarta jag & steff ser ut med våra gigantiska öron.. haha :P

en mycket vis björn

"För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger till liksom för att motionera sig."
- Nalle Puh

allting klär en skönhet..

 


somliga klär jävligt bra i att vara rååååsnygga!!
Jaa jag anser att Victoria Beckham är det snyggaste som har gått i ett par skor (förmodligen världens snyggaste skor me)

äntligen hemma!

Ni sitter jag här på sofflocket med mina myyyystofflor och kollar på äntligen hemma! Tänk om alla fick ha en liten Martin Timell hemma - han är ju så huslig så det är helt osant. Han skulle ju kunna sitta på en pall i ett hörn nånstans och så plockar man fram han när man behöver bygga något - eller bara behöver bli lite uppmuntrad .. för han är ju rätt käck! Fast egentligen är jag lite mer förtjust i hans brorsa Anders Timell... bara för att han är så politiskt inte korrekt - sånt gillar jag.  - Tydligen blev det här ett inlägg som handlade lite för mycket om bröderna Timell än vad jag hade planerat.. men varför inte känner jag!
Mina myyysisar från BikBok!
Idag har jag iallafall slirat runt på stan med Ida - och det var stört mysigt, vi tog en fika som sedan blev en lunch - varför blir det jämt så? kanske för att jag och Ida alltid har så galet mycket att prata om, man kan ju tycka att efter 18år så borde det ju sina på samtalsämnen, men icke!
jaahaajaa nudå? förstår egentligen inte varför jag bloggar men det är ända sättet att ha en givande konversation såhär på kvällskvisten - jeppe är ju inte så bright direkt! hahah - Hoppas inte han följer min blogg ;) ..och om du gör det så... skojja jag bara - love you <3


ny dag.

Hej!
Jisses vad härligt det var att vakna idag när solen skiner!! Känns som jag inte har sett solen på huuur länge som helst!!  - Det här behövde jag :) Så Idag har jag energi att göra något, och det blir en fika på stan med min gamla vapendragare Ida - det var alldeles förlängesen vi sågs!!!
Sen måste jag verkligen köpa hårfärg, upptäckte häromdagen att jag typ har 10cm utväxt - SNYGGT! Måste verkligen börja ha bättre koll!
Ni anar inte hur gott det känns att må braaa - dagar som idag undrar jag hur jag ens kan må så dåligt som jag gör .. det känns liksom inte som om det är möjligt!
Nä nu ska jag veva på lite smink och sen ta mig ut i det undeeerrrbaaara vädret!
Hörs sen!

yeaaah!

lägenheten är städad - maten är på G - kaffebryggaren är laddad - nu: MOVIETIME!



besluuuutsångest

VART SKA JAG OCH MAMMA ÅKA PÅ SEMESTER?!? Jisses vad svårt det ska vara..men jag tror att det står mellan Kap verde eller Egypten.. för det är två platser som ingen av oss har varit på samt att det är varmt där redan i mars!.. hmm.. kanske i och för sig ska snacka med mamma om det eftersom hon är mitt resesällskap - haha - kul att hon får vara med och bestämma! Sen kikar vi lite på Thailand också men det blir ett senare projekt - dessutom sätter sig ingen av oss i ett plan 10 timmar för att sedan åka hem en vecka senare.. nää Thailand får vi vara i minst två veckor.....
Blää .. beslutsångest!!!

en tur till paradiset kanske?

Jag tror att jag kan ha hittat den perfekta destinationen för min och mammas resa.. Den bästa platsen för avkoppling måste ju vara paradiset ........ !
Det tar vi..

dagens funderare

Vad är det som lurar i buskarna....?


jag säger pass på den!

heej!
jävligt trist söndag om ni frågar mig, söndagar har något deppigt kring sig -  alltid mer eller mindre dåliga. Jävla skit dag... tycker vi slopar den helt!! stryker den ur veckan.
men men ... jag och jesper spela just kort och jag vann ...som vanligt Nästan tråkigt att vara så överlägsen ;) haha.. näädå men nu ska min duktiga kneeegar sambo gå och lägga sig för att han ska upp tidigt imorgon men jag då? Jag är ju ledig imorgon.. så sjuuukt tråkigt och det lär ju regna, för det gör det jämt på måndagar. Finns säkert någon statistik på det - för det är så!

Men vad tusan ska jag hitta på nu då? Kolla en film kanske.. lägga sig och läsa? sitta och stirra in i väggen? Låtsas som det regnar?  - åh jag orkar inte med denna beslutsångesten!! det är söndagens fel, bara hans fel!! ...och jaa det är en "han" - en tjej hade aldrig uppfunnit en så vääärdelös dag!! sådeså!!
nää nu ska jag fördriva tiden tills jag somnar.

Kan vara sveriges skönaste gubbe!

Ett måste så här på en fredag.

http://www.youtube.com/watch?v=SA45wx7m1Ls

drömfångare eller katt?

Morrrn Morrn!! Dålit väder ute, haha - det klassiska samtalsämnet!
Nää nu down till buisness - jag drömmer sånna himlans mardrömmar jämt - och det börjar bli tröttsamt!! Vad ska jag göra?! Jag har aldrig trott på sånt trams som drömfångare men nu börjar jag bli desperat - JAG VILL SOVA!!! Fast egentligen så vill jag ju ha en lite sööt gosig katt och med en sån brevid sig i sängen så går du ju inte att drömma skit.. så en katt känns roligare. Jag det tar vi!
Det är taget, en katt blir det - jeppe köper du en raskatt till mig?

Yes, härlig när man har fattat ett beslut - det tar vi en snus på.

torsdag

Hej!
Torsdag idag.. snart helg! Sitter och kollar på tv, målar naglarna, dricker kaffe & letar resa - man är väll bruuud ;)
Nä men jag & mamma kan nog behöva lite sol om nosen, funderar på Egypten, hurghada i slutet av mars kanske.. då borde det vara varmt och gott!! Vi båda är nog i stort behov av lite miljöombyte - mamma efter de senaste två årens tuffa vändningar, operationer och tuffa tider - jag me för den delen.
Vi vill ha sooool - sen tror jag att det är gaaalet nyttigt att ha något att se fram emot, man mår så otroligt mycket bättre!!
nää nu blir det fosterställning tills mensvärken ger med sig och sen ska jag till jobbet :)!

heeeeeej

nu ska jag (vi) dra ut på landet och hälsa på mina föräldrar, pappa lovade ha kaffe klart 18,30 shaaarp! så det är nog dags att dra..... so looong!

hoppsan, jag är inte så bra på det här!

Hej!
Jisses vad värdelös jag är på det är med att blogga, men det är inte så noga!
Igår var det sista gången för mig och mamma på blomsterbindarkursen och det känns lite tråkigt.. vi har lärt oss så himla mycket och det har varit skönt att ha nånting varje vecka att se fram emot!! - sen har det inte varit fy skam att alltid ha färska blommor hemma heller ;)



måndag igen

Idag är det måndag igen så det är bara att köra på, ska alldeles strax ta tag i mitt liv och sätta igång med städningen, ska köra grov rengöring på fönsterna också, för det behövs!! stör mig nått oerhört på folk som inte fattar hur otroligt skitiga fönster blir!! FATTA SJÄLV! Sen måste jag ta mig ner till stan och försöka hitta ett duschdraperi för det enda som jag kunde tänka mig igår på Ikea var såklart slut - otippat!
Och sen när Jesper kommer hem så ska vi försöka fixa lampan som vi köpte igår och sätta upp lite tavlor, för även om det här är ett tillfälligt boende så måste det ju ändå kännas som ett hem.. tänker inte bo som luffare bara för att vi ska flytta om ett halvår igen!
Det jobbiga med den här lägenheten är att det är alldeles för lågt till tak så alla mina gardiner är förlång... antingen så får jag lägga upp dom eller så skiter jag i det och köper nya? Eller så låter jag det va och låtsas som det regnar...
nää nu orkar jag inte blogga mer för jag har egentligen inget vettigt alls att säga ..

RSS 2.0