Master of puppets

bilder: weheartit.com

everything ends

jahopp då är det drygt 20 min kvar av min födelsedag och trotts att jag har haft en underbar dag så tycker jag att det är förjävla snålt med bara en födelsedag per år... .. jobbar fortfarande på att införa en till men min familj är svårflörtade!
Iallafall, det viktigaste av allt.. Vad har jag fått i present? Jag har fått caaash, ett presentkort på Mio (vill ju köpa en nyy stoor maffig härlig soffa) Bio-presentkort, en Kosta Boda vas, några skålar som jag ville ha, en bok, en berlock samt lite gott häärligt kaffe ;) Jag är nöjd, min familj får mvg i år!
neej nu ska jag njuta av den sista studen på min födelsedag och sen sova och fundera på vad jag ska önska mig på nästa (sen får jag återkomma om näär min nästa födelsedag är) chip & heej

it´s my birthday!

HOHO!! varför sjunger ni inte för? JAG FYLLER JU ÅÅÅÅR!! JAG VILL HA PAKEEEEET!!


what if.. ?

Om jag sätter mig ner och blundar ett tag.. blir jag osynlig då?

so far so good

ville också säga att jag änsålänge är stolt över mina andra storebröder idag som inte har ringt och grattat mig - för så brukar det ju vara.. Benny, Magnus & pappa har en tendens att ringa och sjunga för mig idag den 26/2 .. när jag fyller den 27/2 .. tänk att på 27år så har dom fortfarande inte lärt sig att Stefans födelsedag är idag ..... men i år kanske dom slår på stort! vem vet...

it´s your day

åhh idag fyller min älskade storebror 27år!! Grattis Steff ♥




same same but different

I prefer whiskey. Whiskey´s good.
What do you prefer?

you can by happiness

heej!
Idag har jag & mamma varit på Ikea, fullkomligt älskar Ikea ♥ så himla kul att bara gå runt och få massa härlig inspiration, sen går man ju aldrig tomhänt hem heller :) egenligen åkte vi för att jag behövde värme & stearinljus, haha! men sen blev det två lampor och massa annat små tjafs, älska småtjafs ♥ och såååklart käka jag köttbullar - klassiker!
Så nu sitter jag här och beundrar mina inköp - sjukt nöjd! jooo, höll nästan på och glömma - när jag & mamma satt och käka (köttbullar) så kom en liten söt kille fram (han var max 1 år) och när hans pappa kom och hämta han så gav han mig & mamma en slängpuss! Han gjorde vår dag :) Vääärldens charmtroll!


meeeeen nu är jag trött och har inte alls mycket kul att dela med mig av.. blir lite kalas imorrn med Sanna, hennes sällskap & Nathalie. och Jeppe såklart... sen kanske några till! Hoppas på att vi spelar spel för jag vinner typ jämt.
jaaa och det var allt för mig. Chip & heeej.

communication problems

Med handen på hjärtat kan jag avslöja att jag har fallit för trycket och följer deceniumets sämsta tvprogram.. det är såå dååligt och meningslöst och framförallt pinsamt.. men också såå fruktansvärt beroendeframkallande!!
men min sambo väääägrar kolla på det så jag får nöjja mig med att kolla online, och nu när jeppe somnat tänkte jag ge migsjälv min dagliga dos Big brother - då har dom nått jävla tjabbel på tråden så det inte går att kolla ? INTE OKEJ! jag ger "teknikerna" 5 min att lösa problemet.......

how do you do the thing you do?

heej!
Torsdag it is, nice - då är det strax helg - och det är inte vilken helg som helst utan syskonen Hassels födelsedagar!! wohooo! Min bror Stefan fyller 27år på lördag och jag fyller 21år på söndag :) snygg planering mamma ♥ Jag & steff ska iallafall ha kalas ihop på söndag hemma hos han och jag skulle vilja baka en tårta - men hur fan gör man? Är det svårt? Hur svårt kan det va?!

Om inte det framgår så behöver jag hjälp & tips såå bring it on ;)



it´s my party, I can uninvite you if I want to!

hej igen.
är fortfarande i valet och kvalet om det ska festas till lite på lördag - jag fyller ju trotsallt år på söndag!
Jag har för mig att alkohol botar förkylning? Tror inte ni också det?
lite öl har väl ingen dött av! jag har ju dessutom beställt ännu mer från nelly idag, haha! dom senaste klänningarna jag beställde var inte bra - eller jo den ena, men den var sjukt förstor så var tvungen att beställa en annan storlek och när jag ändå var inne och fixa det så hittade jag en klänning till.. Såklart!
Jag är alltid mer partysugen när jag har nått nytt, nice att ha på mig.. outfits can make or break you!



I´m not crazy, my mom had me tested?

åhh jag är bortom all räddning!
Häromdan hälde jag ut en vas med vatten på golvet - och fattade inte vad jag gjorde förrens det blev jävligt blött om fötterna & förrut åkte jag till fel våning! och då påpekade ändå mitt hiss sällskap -ska inte du av här? och jag bara neej, ska inte du? mitt hiss sällskap var en sjukt antik dam som man ändå skulle kunna tro att hon ibland glömmer vart hon bor, men nej sörrö - det är jag, en 20åring som redan börjar visa tecken på demens.. ORO!
när ska jag komma me i matchen egentligen?

ruling my world

yepp då var det dags igen, dags för snoret och slemmet att härska över mig. Jag har nu varit förkyld sen i slutet av december och undrar lite - vafan har jag gjort för att förtjäna det här? känner mig nästan lite bitter för att jag aldrig får chansen att vara jag till 100% - glad och jävligt med i matchen!
men nu får jag vara färdig med självömkan för nu. återkommer sen! chip & hej

gone mad

yeey, tisdag är simma & tv-kväll! fast idag simmade vi inte för jeppe är sjuk och har sovit hela kvällen.. trist, men vi får simma lite mer en annan dag bara :)
but tv-night it is!! börjar kl.20.00 med the mentalist och sen 21.00 kollar vi på det senaste avsnittet av Pretty little liers därefter har vi en pause på 10-15 min och då borstar vi tänderna och sen 22.00 ät det Cougar town! Ibland älskar jag vårat förutsägabara liv, haha.. vissa rutiner har snarare blivit traditioner!


nice!

ny längenhet 1 juni. känns rätt gott!!

hate being late.

åh jag är så himla stressad!! Vi ska ju träffa hyresvärden nu mellan 16 - 17 och jeppe har inte ens kommit hem än!! och när han väl kommer hem så måste han duscha & raka sig!!! (att han inte rakade sig igår ärför mig en gåta) killar kan tydligen inte planera .. inte konsten att vara effektiv heller uppenbarligen!! fan va trött jag blir.. men senast 17.35 åker vi oavsett om han är klar eller inte.. but he better be



we all need a vacation from something

morrn morrn.
jag har just intagit kaffet, och måste egentligen kila ner på stan. Har en del ärenden som måste utföras bl.a ska jag till banken och fixa lite och sen ska jag till ticket och betala första delen på resan :)) åh vad skönt - fast det är as långt kvar tills vi ska åka, men det skänker ändå en del ljus i vintermörkret .. jag får nånting att se fram emot.
När allt är klart ska jag hem och kika det nya avsnittet av desperate housewives, laga mat och ta fram kläder till jeppe.. för vi ska ner och träffa en hyresvärd och snacka om en lägenhet och han kunde bara mellan 16 - 17 och jeppe slutar kl. 16 i ljungskile   :S    jaja anything goes. nää nu ska jag pysaaa.
chip & hej

my drug

kaffet är slut.... och huvvevärken kom som ett brev på posten. grattis till mig, nu måste jag verkligen åka tidigare till jobbet så jag hinner få i mig kaffe och vakna till liv - hoppas jag inte kör av vägen bara!
Sen på dagens agenda sår jobba, handla, laga mat och städa, kul för mig att jag slutar 20.15 ikväll .. haha! men så går det när man skjuter upp grejjer.
yeees men lets get this party started. chip & heej.

what makes me happy

tyydligen tyckte jag att jag förtjänade två klänningar... bara sådär!
får se hur dom sitter på bara, men jag har en annan klänning från Elise Ryan och den gillar jag så det kan bli bra! haha..  nu har jag nått att se fram emot iallafall, älskar att få paket! Egentligen tänkte jag bara ta en av klänningarna men eftersom jag snart fyller år så tänkte jag att det kan bli som en present till migsjälv om jag nu skulle gilla båda .. bara som en plan B liksom!
chip & hej..
Ps. klänningarna är såklart från världens bästa nelly.com

only boring people get bored

men neej.

idag har jag haft det så jäääävla outhärdligt tråkigt, tänkte hoppa från balkongen men så såg jag att det snöade... ... igen ? vad vill snön liksom? get a grip maaan!! jag är så understimulerad nu så jag blir trött på migsjälv, därför kom jag på världens idé .. eller aa så hätig är idén kanske inte ändå - men vi ska gå på bio, bara sådär.. helt raandomly på en onsdag. KUL! vi ska se Sanctum 3D så dår får vi ha sånna där snygga glajjer på oss som jag & Tilda hade i söndags när vi såg Trassel 3D.. haha, försökte lägga upp en bild på Tilda när hon har dom men min iphone valde att inte sammarbeta så den får ni se en annan gång! hon var den enda i en fullsatt biosalong som var söt i dom brillsen... naaw, bra gener antar jag ;)
jag återkommer med en recention senare... chip & hej

never settle for anything less

50 längder blev det - snyyyggt! och sjukt gott.. ska verkligen försöka ta mig en tur till simhallen med jämna mellanrum! men vissa simmar sjukt sakta - att dom inte drunknar? iallafall.. badhuset har lätt passerat sitt bäst före datum.. sjukt slitetoch äckligt - fick duscha när jag kom hem me.. DD ( dubbeldusch ) haha.. förlåt dålig ordvits. men iallafall hoppas kommunen tar tag i det och fixar ett nytt badhus snart för så här kan vi ju inte ha det .. det måste ju bryta mot dom mänskliga rättigeheterna ?
vi har dessutom glott på det senaste pretty little liers avsnittet - sjukt bra serie för er som inte har upptäckt den än.. jag rekomenderar! 4 av 5 toasters .. ( den sista toasten är enbart för att inte Jhonny depp är me )

this time, it´s all for me

heej!
åh vilken långtråkig dag jag har haft, bara gått och väntat på att jeppe ska komma hem från jobbet så vi kan åka till badhuset och swimma lite.. och när han vääääl kommer så somnar han på soffan - typiskt! men han får en 20 minuters powernap och sen väcker jag han! - måste ändå käka lite innan vi drar så it´s a win win!
Ska bli så sjuukt gott att röra lite på dököttet, ska faktiskt försöka göra det här till en vana, skulle behöva tighta till kroppen lite - men vi hoppas inte på förmycke - för jag gillar ju faktiskt inte att "bada" gillar inte att få vatten i öronen.. gillar inte att blöta ner håret heller för den delen - förrutom när jag duschar såklart, men det är en jävla skillnad på bada i badhuset och att dusha... ifall nån hade missat det?
äsch jag bara svamlar nu - det är tristessen som bubblar över - nu käka! chip & hej.

give me fuel.

morrn morrn! jag är uppe med tuppen.. eller aa inte riktigt kanske, men jag är uppe tidigt för att vara jag! men tvätten kallade - och det är ju knepigt nog en av mina favorit sysselsättningar.. nu ska jag peta i mig frukost & kaffe och sen kila ner och trycka in nästa tvätt.. åhh härliga Tisdaaag.
nää chip & heej

something's wrong, shut the light heavy thoughts tonight and they aren't of snow white

weheartit.com

life is good

yeeey, nu ska vi strax åka och hämta Tilda för lite mcdonalds & biooo ♥ Ska bli så himla myyyysigt!!!


...

................jag gör fortfarande ingen nytta, jääävlar vad jag är trögstartad!

free fallin´

Morrn!! här sitter jag och lyssnar på free fallin´med John mayer ..tycker hans verison är helt okej faktiskt! solen skiner, frukost & kaffe är intaget och jag känner att idag kan bli en bra dag! Ska ju på KAALAAAS! min älskade fina lilla Tilda fyller 9år idaaaag, hon böjar bli så stor - snart är hon ikapp mig?!
men innan det är dags för kalas och massa roligheter så ska jag Jeppe städa här hemma och sen måste vi ut till systemet för ikväll är det lite partaj med sanna och nathalie som gäller - skojjj!  men yees, det är kanske dags att jag börjar göralite nytta! så chip & hej

one day I´ll grow strong.. just like you

weheartit.com

If I treated you, the way you treat me...

Heeeej!
åhh nu är det kväll och läggdags - om jag ska vara ärlig så är det höjdpunkten på dygnet! krypa ner under ett svalt täcke, läsa lite och sen bara få somna.. så oerhört underbart ♥ Sova kan kanske vara min absoluta favorit! dock är jag lite halv orolig inför denna natt - min idiotgranne ha gjort sig känd igen igenom att väcka mig 05.00 i morse med sitt eviga ylande om hur dåligt han mår och hur synd det är om han .. VI HAR HÖRT DET NU, SLÄPP DET NÅNJÄVLA GÅNG!!! det låter kanske som en baggis med störiga grannar men det är det inte - min sömn är helig.. och han skulle må gott av en godnattssömn, han kanske skulle sluta lipa då - och om du min idiot-granne nånsin läser det här så vill jag bara säga att du är en jävla lipsill och jag hatar dig - kan kanske låta hårt men prova och lev med hans ylande, tro mig man får lust att putta han från balkongen.......  men vem vet, just inatt kanske han faktiskt kniper ihop .. kan ju hoppas! Hoppet är ju trottsallt det sista som överger människan.. so I´ve herd.
nää, sov nu fint som snus - det ska jag eventuellt göra! Chip & hej

karma is bitch!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8541620.ab
vissa får vad dom förtjänar.. och litemer därtill.
det finns brott som inte går att sona för.

pause and rewind

gokväll! efter en häärlig lugn, ledig dag känner jag att min batterier är nyladdade och jag ser riktigt fram emot att gå till jobbet imorgon.. jag har varit sliten ett tag nu mestadels pga förlkylningen - sovit dåligt, ont i halsen och min trogne vän huvvevärken - men allt känns mycket bättre och imorse vaknade jag av migsjälv kl 10.00 (det händer liksom aldrig) och jag kände mig liksom snuskigt utvilad! LYCKA!
Nu kör jag jobb torsdag och fredag och sen blir det en kalashelg - bokstavligttalat! Min älskade Tilda fyller år på lördag så då är det kalas för henne och på söndag fyller pappa och då ska han firas, sen på söndag eftermidda ska jag ta me Tilda på mcdonalds & Bio - vi ska se filmen Trassel :) haha.. tjejerna Hassel ska se på Trassel Fyndigt!

Japp så helgen är fullspäckad.. eller föresten en stund på lördagkväll är fortfarande öppen, men jag ska nog lyckas fylla den luckan med ska ni se! Nu ska jag skutta isäng och sova fint som snus. Chip & heej!

pain is temporary

idag tänker jag välkomna huvvevärken med öppna armar - den kanske gör mindre ont då?

Strength is the ability to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands - and then eat just one of those pieces

morrn morrn! inatt sov jag fint som snus - told you :) ny dag, ny lördag - ska till jobbet och jobba lunchpass, ganska så gott faktiskt med en kort arbetsdag sen efter det ska jag till mamma ♥ och pappa ♥. ikväll blir det lugnt, både jag och jeppe är lite småtrötta - blir kanske en godispåse och en film ... sounds lika a plan!
nää nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en bit mörk choklad - ljuuuvligt gott. chiip & hej

it´s time to do what I do best

åhh härliga känsla - jag är trött och kommer bergis sova as gott inatt, efter en period med alldeles för lite och för dålig sömn så är det allt jag önskar - det är de och bli rik såklart! men jag förutsätter att de var underförstått. åhhh jag gäspade precis - underbart!

men yes, vad har ni gjort idag? jag har jobbat och shoppat - yees you heard me, tyyydligen har jag vunnit på lotto på eller nått för helt plötsligt unna jag mig en ljusstake från himla fint ♥ en blus på jobbet och lite smått & gott på hm... ... hoppas jag vann mycke på lotto för annars kan det bli en kleeen månad - men det är ingen fara på taket! allt lööööser sig!

nej nu ska jag kila till sängen och sova jäävligt gott. chip & hej

friday it is.

godmorgon! jag har inte så mycket vettigt att dela med mig av, livet knallar - same old same old!  det gick nyss upp för mig att det är fredag, men jag kan inte påstå att jag har fått den där goa fredagsfeelingen.. men den kanske kommer sen när jag kommer ut till jobbet!
appropå jobbet så fick jag världens finaste mess av min chef imorse ♥ det är sånt som gör att man alltid går till jobbet med lätta steg.
yeees that´s all. nu kaffe! chip & hej

done deal!

yes, jag har officiellt inget immunförsvar alls.. jag har ont i halsen, huvvet och ryggen och jag sover inte på nätterna... jag fattar inte varför jag jämt blir sjuk...jag har varken tid eller ork .. men nu ska jag börja äta vitaminer och jeppe har lovat att följa med mig till vårdcentralen så min doktor får kolla mina värden - för nått är det som inte stämmer.. åh jaaa, jag tycker så förtvivlat synd om migsjälv....

what was before wasn't perfect.

igår ljusnade min värld en aning.. eventuellt har vi en ny lägenhet 1 juni. äntligen! men en ny lägenhet kräver nya saker, och prio 1. är en ny soffa!! vår soffa är alldeles för liten - eller så har jag fööör stor familj .. hahah! nejmen det går inte - det räcker att min bror magnus kommer med sin familj på 5 personer, ibland 6 - ja ni fattar att man inte kommer långt med en 3-sitssoffa.... sen vill jag ha en stooor hääärlig soffa som man bara kan krypa upp och mysa i.. hittade denna, vad tror ni? jag tror jag gillar den - måste bara provsitta den först såklart! men jag kommer aldrig ha grönt som accentfärg.


courage!

en småkul bild såhär på en onsdag!

Third time's the charm.

den här jävla insomnian gör mig galen.. och är orsaken att jag sover halva dagarna istället. men imorgon är det en ny dag och jag gör mitt tredje försök att komma upp i tid. tredje gången gillt?  - om jag lyckas så tänkte jag hälsa på mamma & pappa ♥ och sen när jeppe är hemma från jobbet så ska vi hälsa på hans föräldrar.. myys! (tänkte också försöka övertala jeppe att färga håret på mig - tro mig, det blir en utmaning) men jag brukar få som jag vill :) det är bara att fråga mina 3 storebröder om ni inte tror mig....
jo just ja! nu när jag har fått så mycket ledig tid på nätterna så har jag upptäckt att tradera är en kul sida, blev medlem förrut och kastade ut lite bud. Kul! men jag inser nu att det här kan bli dyrt .. för jag ser det mer som prestige - inte visste jag att jag var en sån tävlingsmänniska. men det är väl som när jag spelar poker och går all-in bara för att make a statement..jag blir så trött på migsjälv.. men nu tänkte jag göra ett nytt försök att sova å natti natti - Chip & hej

dig deeper

ååååååååhhhhhhhneeeeeeeejjjjjjjjj !!!  jag håller på att få ont i halsen . FAN! har jag inget jävla immunförsvar överhuvudtaget eller (?!)

the beauty of grey

godmorgon!
Jag har gjort det igen.. satte klockan på 09.00 och snoozade till 12.00 - jag är hopplös!! när klockan ringde första gången så tände jag sänglampan och rikta den mot mitt ansikte, men ingenting hjälper! vid 10.00 tog jag en snus för jag vet att jag aldrig somnar om jag har snus inne - men antagligen så tog jag ut den i sömnen... men jag har märkt att mitt snooze-problem blir värre när det är dåligt väder - Som idag, kan det bli gråare? så idag är det min ursäkt! .. det känns genast bättre!
på dagens agenda står det ... ingenting.. GOTT! idag får jag vara värdelös.. bara ligga på soffan och shoppa online (: kanske ska se nån riktigt mörk bra film.. kanske Fight club.. eller twilight.. eller sweeny todd.. älskar sånna filmer - mörka, blod, våld.. hahah - usch nu tror alla att jag har nån störning - men jag bjuuuder på´t!
neeej nu har jag slösat bort massa värdefulla minuter från min värdelöshet - bäst att sätta igång! chip & heeej

RSS 2.0