dressed for success?

Jag har aldrig nått att ha på mig.... och det är sjuukt irriterande! Så alla ni som tror att man har huuur mycke kläder som helst bara för att man råkar jobba i en klädaffär - ni har HELT RÄTT! Jag har ett överflöd med kläder men aldrig nått att ha på mig.. ett i-landsproblem kan tyckas.. men dock ett problem!

darling, you rock my world

åhh, goo dag igår!!
När jag kom hem från jobbet så hade jeppe städat iordning här hemma och stod med en kopp kaffe redo till mig - sen drog han med ett leende på läpparna! haha..  så jag fick sitta i lugn och ro med mitt kaffe en stund! När han komhem igen så stängde han in sig i köket och lagade mat!! :) Fläskfilé, klyftpotatis, beasås & sallad.. Efter detta så styrde han upp ostbricka & vin :) Min älskad älskade Jesper är bäst ♥

I´ll go anywhere as long as it´s far away from here

tejnixen..
Jag vill göra något radikalt, något helt otippat.. break loose från mitt kontrollbehov.. Jag vill resa lång bort - kanske långt bort en lång tid. Säga upp mig från allt i mitt liv och köpa en oneway ticket ? Det hade varit så skönt! få lite nya intryck lite perspektiv... men jag vet att jag inte kan - och egentligen inte vill ... Jag skulle sakna allt & alla, min familj, mitt jobb.. min säng.. för om sanningen ska fram så har jag aldrig varit bra på att vara borta, att klara mig själv... I don´t like it. Gillar trygghet alldeles förmycket... Men en semester hade inte suttit fel.. en corona på en beach nånstans.. lite sol på nosen... bara ett kort break så man kommer på igen att man faktiskt gillar sin vardag.

forgott

glömde ju det viktigaste av allt ..

HOHO

HOHO! long time no see!
men nu är jag tillbaka för det är våffeldagen!! älska våfflor.. så det ska det ätas idag som aldrig förr.. dock måste jag ut till torp och köpa mig ett våffeljärn först, men det ordnar jag! Sen vill jag hinna till jobbet en sväng och säga hej till min chiif :) Men FÖRST OCH FRÄMST måste den jävla tvätten bli klar.. har fuskat det senaste så nu har jag huuuur mycket som helst .. men tur att det inte är 1800-talet när man var tvungen att tvätta för hand. TUR, TUR, TUR!!
nu plinga kaffet till så jag har inte tid för er mer ;)
chip & heej

everything is broken

åhh jag är grinig! åhh Ja detta kommer också bli ett gnällinlägg, så om det inte passar så avråder jag från fortsatt läsning!
Jag vet att jag det senaste har gnällt en hel del om vädret - och bara för det så är det strålande fint idag, just idag när jag råkar vara allmänt sur & grinig.. så himla typiskt! Jag kan egentligen inte sätta fingret på vad det är som gör mig sånhär - kanske taskiga gener? kanske livet i allmänhet? kanske nånannans fel? Kanske att byrån gick sönder förrut när jag städade? Jag vet helt enkelt inte.. Kanske att jag inte har några pengar? kanske att det F O R T F A R A N D E är mars (en månad som aldrig verkar ta slut) Det är många bud som alla egentligen är mycket möjliga orsaker till detta eviga dåliga humör.. Surar gör jag hur som helst!
Nu är jag dessutom hungrig, kanske blir på bättre humör efter mat & kaffe - vi håller tummarna! Chip & hej

when the night falls

HOHO!
Vad fasiken ska jag bli när jag blir stor? I 20år har jag grubblat och mina ända alternativ har varit delfinskötare, hockeyproffs eller formel 1 förare.. varav det sistnämnda fick jag inte för mamma... som ni förstår har ingen av dessa karriärval slagit in (och är väl egentligen inte aktuella längre heller) - men jag står nu på ruta ett igen och känner att jag behöver bestämma mig någongång.. så jag lämnar nu över mitt öde i era händer! eller det lät både oerhört korkat och farligt(?) så jag omformulerar mig - jag lämnar nu över en möjlighet att påverka mitt öde! Det lät fin fint så ge mig nu tips på vad jag ska göra mitt liv för jag har fått idékramp (?) ... idétorka säger man nog förresten! haha! och med det lämnar jag in för ikväll . Chip & hej

bloody monday

Idag vill jag ge migsjälv en stooor kram för att jag var så jävla duktig och pallrade mig iväg till doktorn, sen borde jag få en kram till för att jag tog mig igenom ett blodprov - visserligen var mamma med och höll mig i handen, men ändå! Nålar och jag har aldrig riktigt kommit överrens och risken finns att jag alltid kommer ta med mig mamma.. men det gör ingenting tycker jag - alla är vi väl rädda för något! Dagens framsteg var iallafall att jag inte grina.. små steg, små steg ;)
Appropå mamma så är min mamma bäst i alla kategorier! ♥ vet inte vad jag hade tatt mig till utan henne!

up´s and down´s, up´s and down´s

usch. ibland skäms jag över hur skör jag är och hur rädd jag är. Jag är 21år och min största rädsla är för livet & att bli vuxen.. tanken på att bli vuxen skrämmer skiten ur mig och jag vet inte hur jag ska hantera det.. trodde det skulle gå automatiskt men det gör det inte! Trodde att det skulle vara enklare..
Trodde att efter man fyllt 20år så skulle man veta vem man var, att man skulle ha en plan - veta vad man vill. men jag har aldrig känt mig mer vilsen.. Kan det vara så att jag helt enkelt inte är skapt för att växa upp? att jag aldrig kommer trivas i vuxenrollen? Tiden går och jag känner hur pressen ökar, hur gärna jag skulle villja ha lite svar...
förlåt att det här blev ett så deppigt inlägg men ibland är livet jävligt komplicerat och imorgon ska jag till doktorn och ta blodprov och eftersom jag är en jävligt mesig 21åring så ska mamma följa med eftersom jag är livrädd för sprutor... en av alla mina tusen rädslor...
aja, nu ska jag se en film och hoppas att humöret vänder så jag kan få en god natts sömn! chip & hej

hungry heart

Hej min vänner!
Mitt liv har varit sådär lite lagom trist det senaste och det gråa hemska vädret har gjort min vardag ännu lite gråare - tänk att ens sinnesstämmning kan påvärkas så radikalt av vädret, känns skrämmande att man är så lättpåverkad. Men idag är en ny dag och jag mår efter omständigheterna helt okej, vart ju utgång igår och det var helt galet mycke folk!! så har jag aldrig sett mortens förrut... nästintill föör mycke! men vi hade trevlig :))
Nu sitter jag här och kollar på skidskytte, dricker cola och väntar på att jeppe ska behaga vakna.. börjar ju bli sjuuukt hungrig!!  och precis i detta ögonblick när jag skriver detta så konstaterar jag att nää, Nu är det tamejfan frulletime! JEPPE VAAAKNA!
chip & hej

lesson learned

Ps. kaffe funkar inte som medicin mot magkatarr, I learned that the hard way.

motherfucker!

Vad vill snön egentligen? sjuukt ovälkommen..   nuu mer kaffe!

mee like

kolla vilken störtt fin klänning som jag hittade på nelly.com I want!



yeeess!

YES! Jag har sooovit som en stock inatt!! lycka! Efter flera sömnlösa nätter är jag nu back on track! solen skiner och jag känner mig sjukt jävla awsome :) Det enda som saknas nu just i detta ögonblick är en kopp kaffe - och det är på ingång.
(jag kan också meddela att jag har fixat metallicabiljetter, men jag ljög för jeppe och sa att jag inte fick några.. så han kommer få dom på sin födelsedag den 21 maj - om jag nu kan hålla mig! och om ni kan hålla er.. men det kan ni nog ;) ni vill ju inte förstöra hans födelsedagspresent ju, vem vill det liksom..)  sååå schhh - don´t say a word!

nu plinga kaffet till såå chip & hej

big four

yes. imorgon släpps biljetterna och det känns lika hopplöst som alltid.. sista jag var på metallica på stockholm stadium tog biljetterna slut på 20 minuter.... jag och mina bröder ska ringa som tokar men jag har inga förväntaningar på att lyckas ... man blir minst besviken då.. men ni kan väl hålla tummarna?!



happy birthday

Just ja, min "svärmor" fyller 50 bast idag! Grattis, nu är du närmare pensionen än studenten.. fast när jag tänker efter så har du varit det ett tag. Grattis iallafall!

someone has to fix the problems

tjenixen!
dååååligt med bloggande idag men jag har inte hunnit med riktigt - gick ju som vanligt upp senare än planerat och sen drog jag och fika med Sanna, verry trevligt! Fick present mee ♥ Sen jobbade jag stängning - och fick present igen ♥ denna gången av Moa! - shit det kanske är idag som är min tillläggs-födelsedag? Fick ju blommor av jeppe igår också.. jag är riktigt inne i ett flow nu känner jag.. gillar´t!

anyhow såg jag & jeppe (han hatar när jag kallar han det, och det gör det ju såå mycket roligare) nyss en film, en riktig pernilla-film och det mina vänner är bra kritik! för det första var Jason statham med och han är jag stormförtjust i.. riktig hunkig-badass.. passar mig som handen i handsken.. jag är också en badass - too cool foor school. ungefär.. men det var blod, svett & våld - precis som en pernilla-film ska va.. klart sevärd!

good vs bad

eftersom jag är lika dålig som resten av svenska folket och följer big brother så måste jag få dela med mig av min favorit... Martin - för jädrans vad den killen är charmig och rolig!  Bra Martin!



give meeeee fueeeel!!!

Metallica till Ullevi!!


what kills me 2

tydligen är jag död? enligt ungdomsmottagningen har jag ingen puls.. haha .. och mitt annars låga blodtryck har blivit ännu lägre. Sköterskan fick ta om mitt blodtryck 4 ggr för att hon inte kunde höra min puls does this mean I´m dead? nää.. mamma sa att sköterskan förmodligen hade en vaxpropp i örat bara. Tur!

nuu ska jag äta frukost och njuta av att jag lever! Chip & heej

what kills me

Godmorgon!
usch jag är så jävla beige.. och det börjar bli ett konstant tillstånd vilket bara betyder en sak - det är dags att boka tid till min doktor igen. Är det bara jag eller har den vintern gått in på övertid? Jag pallar inte det här kalla, gråa.. jag går under! Helst hade jag velat resa nånstans - en veckas sol och värme hade definitivt gett mig lite hopp igen.. men det går ju inte eftersom jag har en resa bokad i september och en ny lägenhet i juni som ska tapetseras om .. åhh ibland önskar man att man hade obegränsat med pengar...
men det som inte dödar det härdar.. eller?

hush little baby, don´t say a word. and nevermind that noice you heard, it´s just the beasts under your bed, in your closet and in your head.

jag borde verkligen sova .. men känner mig inte riktigt upplagd för det :( har kommit in i en ond spiral.. igen .. dom däringa satans mardrömmarna tar knäcken på mig!! Jag trodde på allvar att mardrömmar var sånt som "växte bort" så antingen har jag stannat i växten eller så är jag ett undantag? I vilket fall som helst så är jag jävligt onöjd med min lott - jag vill ha min skönhetssömn i freeeed.. I neeeeeeed it!
nu gör jag ett försök! Damn you monsters!

RSS 2.0