don´t do today what you can do tomorrow

tjenixen!
Jag har vart lite svajjig det senaste så jag har inte haft lust att blogga, mest suttit och surat och tyckt jävligt synd om migsjälv.. jag har dessutom blivit sjuk - även om jag nu har bestämt mig för att jag är på bättringsvägen! High five på mig! Igår skulle jag ha haft min duktigdag.. tvättat, storsrtädat och strykt.. jag tvätta tre tvättar sen orkade jag inte mer eftersom snoret flödade.. så idag borde jag städa, stryka & packa inför turkiet på söndag för jag jobbar torsdag,fredag & lördag så det hade varit gott att få undan lite "måsten" idag... men jag har inga höga förhoppningar på migsjälv..... jag börjar dessutom bli hungrig.. fan.
äh. gör inte det idag som du kan göra imorgon!

what bothers me and should bother you

Tjenixen!
allt som visas på tv är sämst!!.. verkligen jätte sämst.. förrutom Desperate housewifes & äntligen hemma.. men resten är värdelöst! och jag blir lika irriterad varje gång.. fel att göra ett tv-program som folk faktiskt vill titta på.. Så i brist på nått vettigt att se på så laddar jag och jeppe ner första säsongen av Prison Break.. för ja, jag var den enda i hela världen som inte följde den serien när den visades på tv.. och just to make it clear så har jag inte sett solsidan, 24 eller den där serien om massa puckon som överlever en flygkrash (precis som om det är möjligt) och sen kör robinsson på en öde ö..
Ja men det var väll det hela.. har inget mer på hjärtat just nu så heeejnuu ♥

Come as you are, as you were, as I want you to be

Kurt Cobain, fy fasiken vilken stilikon.. i höst kör jag på grunge-looken och lyssnar på Nirvana och önskar att jag var en en rockstjärna.
Eat shit and die, heaven and hell!!

you think I´m weak.. I think you´re wrong

tydligen kommer jag behöva 3 nya bikiniar under min vecka i turkiet.. det var min ursäkt iallafall, så nu är dom påväg! dom får naturligtvis sällskap av en väska också - för det har jag ju inga..det är farligt med webshops.. fast det är ju så kul att få paket!

anyway, imorgon är det fredag..igen - Vart tusan tog veckan vägen? Vad har jag gjort för magnifikt som jag ska sitta på ålderdomshemmet sen och minnas? Usch jag är så dålig på att ta vara på dagarna.. time flies. Har en svacka nu när jag har svårt att uppskatta the little things, men tror och hoppas att det går över... om inte annat så har jag ett jäävligt låååångt liv framför mig - Kan man dö av tristess? - nej nu ska jag inte vara så melodramatisk, man måste ju faktiskt ha tråkigt ibland för att veta när man har kul. Nyckeln till framgång är att alltid ha grejjer att se fram emot.. typ som nu.. jag åker till turkiet om några veckor.. och efter det ser jag fram emot jul - julklappar! och sen tror jag att jag och jeppe ska boka in en vårresa.. dyrt.. men man kan inte sätta ett pris på lycka (!?) förlåt, menar ju såklart att det är ursäkter som är nyckeln på framgång! ;)
äsch nu ger jag mig, jag har faktiskt inget vettigt att säga och då har min mamma sagt att man inte behöver snacka.. och förengångsskull så följer jag hennes råd!  Chip & hej

RSS 2.0